Zadzwoń do konsultanta: 71 349 09 19

Windykacje na koszt dłużnika

• 16 lat doświadczenia w windykacji
  • ponad 1350 wygranych spraw
  • analiza i prowadzenie sprawy na koszt dłużnika

14 lat doświadczenia
w windykacji

Doradztwo prawne

• Wywiad Gospodarczy
  • Zakaz prowadzenia działalności
  • Skarga Pauliańska

analiza i prowadzenie sprawy
na koszt dłużnika

Dochodzenie odszkodowań

• działamy na terenie całej Polski
  • brak wstępnych kosztów
  • sprawdź swoje prawo do odszkodowania

ponad 350
wygranych spraw

Powołanie Pana Tomasza Brusiło na stanowisko Prezesa Zarządu

W związku ze zmianami organizacyjnymi mającymi na celu m.in. zapewnienie doskonałej obsługi prawnej w zakresie wierzytelności, nastąpiła zmiana na stanowisku prezesa zarządu.

Na stanowisko Prezesa Zarządu w dn. 20-03-2010 powołany został Pan Tomasz Brusiło. Od 2002 roku w AIF Kancelaria pełnił funkcję Członka Zarządu i Wiceprezesa, odpowiadał m.in. za finanse spółki, dział windykacji i wywiadu gospodarczego oraz za dział egzekucji komorniczej. Jest absolwentem Uniwersytetu Wrocławskiego, posiada wykształcenie ścisłe w zakresie chemii i fizyki oraz ukończony fakultet pedagogiczny. Ukończył Zarządzanie i Marketing oraz Rachunkowość na Uniwersytecie Ekonomicznym (dawniej Akademia Ekonomiczna). Posiada certyfikat księgowy Ministerstwa Finansów (www.mf.gov.pl). Tomasz Brusiło jest inwestorem i udziałowcem spółki od początku działalności.

Pan Rafał Ptak, radca prawny, dotychczasowy Prezes Zarządu, pozostaje pełnomocnikiem AIF Kancelaria. Jest komplementariuszem i dyrektorem zarządzającym Kancelarii Radców Prawnych R.Ptak i Wspólnicy Sp. Komandytowa. Klienci mogą liczyć na profesjonalną obsługę prawną świadczoną przez zespół prawników, radców i adwokatów.